Koppelingstatus:
AFAS software

AFAS software & newdays connect

Koppel AFAS software met verzuimsoftware via newdays connect
AFAS Software koppeling
safe pin - newdays
Gemakkelijk en veilig

Ons platform is speciaal ontworpen voor het verwerken van gevoelige data. AVG-proof, met automatische checks en signalering op juistheid.

safe pin - newdays
Meer tijd voor het echte
HR-werk

newdays connect transformeert ruwe brondata uit systemen als AFAS naar hapklare brokken voor jouw verzuimsysteem.

safe pin - newdays
BI by design

Binnen het geautomatiseerde proces zijn meerdere stappen ingebouwd om gegevens te valideren op o.a. correctheid en actualiteit. Zo beschik je altijd over de juiste informatie.

Download de brochure newdays - AFAS

Meer weten over het koppelen van AFAS Software met jouw verzuimsoftware? Download dan de brochure newdays connect en AFAS Software

Over de
koppeling

newdays connect koppelt AFAS software met jouw verzuimpakket. Bespaar je HR-team tijd, voorkom handmatig werk en maak met de automatiseringsvoordelen die AFAS biedt, de volgende stap richting je arbodienst.

Met de koppeling zorg je dat de personeelsgegevens in de verzuimsoftware altijd up-to-date zijn. Het ophalen van verzuimdocumenten richting AFAS en het archiveren in het juiste verzuimdossier is met newdays connect volledig geautomatiseerd.

Maar newdays connect is meer dan alleen een connectiviteitsplatform. Het vereenvoudigt de manier van gegevensuitwisseling, zowel voor eindgebruikers als voor (technische) managers.

Het platform ondersteunt bi-directionele uitwisseling van gegevens en bestanden. Denk aan gegevens van de medewerker, de werkgever, de organisatie en afdeling, maar ook informatie over dienstverbanden en verzuimdocumenten.

AFAS Software koppeling
Richting
Ontvangen
Versturen
Type
Data
Documenten
Datastromen
Werkgevers
Organisatiestructuur
Dienstverbanden
Medewerkers
Verzuim
Accounts
Autorisaties

Gebruik de koppeling voor het synchroniseren van:

safe pin - newdays

HR-data met een verzuimsysteem van een arbodienst

safe pin - newdays

HR-data tussen je salarispakket en HR-pakketten

safe pin - newdays

HR-data tussen een ERP-systeem met een verzuim- of HR-pakket

Wat klanten
over ons
zeggen

paraDIGMA groep B.V - partner - verzuim - arbodienst
newdays subtract

De software van newdays is in samenwerking met partners uit de praktijk ontworpen en gebouwd – dat merk je direct. Het koppelen van AFAS met verzuimsoftware was nog nooit zo betrouwbaar en veilig.

Martijn van Merrienboer
IT innovatiemanager

AFAS Software partner

Newdays is officieel partner van AFAS Software. Het koppelplatform van newdays connect is een gecertificeerde koppeling. Systemen als dat van AFAS Software bevatten gevoelige (persoons)gegevens. Daarom is het uitermate belangrijk dat koppelingen met de software veilig en betrouwbaar zijn. Alle gecertificeerde AFAS partners worden periodiek gecontroleerd op gebied van veiligheid van de code én functionaliteit van de AFAS koppeling. Zo weet je zeker dat gegevens veilig zijn. Techpartner PAQT beschikt daarnaast over een ISO 9001 en ISO 27001 certificering. Deze certificaten tonen aan dat wij onze bedrijfsprocessen en informatieveiligheid aantoonbaar geborgd hebben.

 

AFAS Software Partner
AFAS Software geregistreerde koppeling

Datastromen

Deze AFAS-integraties zijn API-gebaseerd, wat betekent dat we altijd (extra) info kunnen opvragen.

Actieve monitoring op fouten

Tijdens de import worden alle door de API aangeleverde records opgehaald en gebruikt voor verwerking.

Tijdens de verwerking wordt gecontroleerd of er nieuwe records zijn en of er wijzigingen zijn in bestaande records en op basis daarvan worden de bijbehorende acties uitgevoerd.

Helder Uitvalbeheer

Wanneer het importeren, transformeren of exporteren van records niet slaagt dan worden deze opgenomen in Uitvalbeheer. Hier staat in begrijpelijk taal waarom een verwerking is mislukt, zodat het snel en eenvoudig kan worden opgelost.

De gebruikte sleutel is de unieke identifier waarmee we een bericht kunnen identificeren, zoals een GUID bij Medewerkers.

Datastromen combineren

De AFAS-koppelingen bieden de mogelijkheid om tijdens de verwerking van datastromen specifieke records uit andere datastromen op te halen, zodat u altijd met de meest actuele informatie werkt.

Bij de import van verzuim worden bijvoorbeeld ook de werknemers- en dienstverbandgegevens van de betreffende werknemer opgehaald. Als blijkt dat ook voor de werknemer of het dienstverband wijzigingen zijn geconstateerd, worden deze via de reguliere procedure verder verwerkt.

Security by design

Speciaal ontworpen voor organisaties die werken met gevoelige persoonsgegevens en dus gebouwd met veiligheid als absolute prioriteit. Verwerkt volgens AVG-wetgeving, met inzichtelijke processen en gecheckt op fouten. Vastgelegd in ISO 27001 en gecontroleerd door externe auditors.

De koppelingen met AFAS zijn opgezet op basis van RESTful (JSON) API’s en TLS 1.2 voor beveiligde API-koppelingen. Newdays is een officiële integratiepartner van AFAS. 

newdays implementatiespecialisten

We helpen je waar nodig

Onze implementatiespecialisten hebben kennis van de AFAS software en bespreken de inrichting naar wens. 

Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van filters op de GetConnector in AFAS om bepaalde werknemers of werknemersgroepen uit te sluiten van de koppeling (bijv. stagiaires, vrijwilligers, 0-uren contractmedewerkers, etc.).

Tevreden blik achter de laptop

Benieuwd naar de technische documentatie?

Lees meer over onze ondersteuning van “GetConnectoren" en bekijk de documentatie.

Meer weten?

Binnen één werkdag antwoord