Koppelingstatus:

newdays officieel AFAS Software partner

Newdays is niet alleen officieel partner van AFAS Software, ook het koppelplatform newdays connect is een gecertificeerde koppeling. Vanwege de grote hoeveelheden gevoelige (persoons)gegevens in software als die van AFAS, is het uitermate belangrijk dat koppelingen veilig en betrouwbaar zijn.

AFAS Software Partner
AFAS Software geregistreerde koppeling

Wat betekent een AFAS-partnerschap en een gecertificeerde koppeling?

Als gecertificeerd koppelpartner helpen we organisaties het optimale uit hun software te halen. Alle officiële AFAS partners worden periodiek geaudit op gebied van veiligheid van de code én functionaliteit van de AFAS koppelingen. Daarnaast zijn we eerder op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de software van AFAS, zodat deze direct doorgevoerd kunnen worden in onze koppeling. Daarmee garanderen we altijd een functionerende oplossing.

Als officiële AFAS Software partner hebben we zo alle benodigde kennis en expertise in huis om de koppeling met AFAS Software voor jouw organisatie te optimaliseren.

Techpartner PAQT.com beschikt daarnaast over een ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 certificering en ISAE 3402 Type 1 verklaring. Deze certificaten en verklaringen tonen aan dat onze techpartner bedrijfsprocessen en informatieveiligheid aantoonbaar geborgd hebben.

Meer over onze koppeling met AFAS lees je hier.