Koppelingstatus:
Over ons

newdays. Een nieuwe manier van data koppelen.

Veilig, verantwoord en foutvrij.
Onze missie

newdays wil het koppelen van HR-systemen makkelijk maken, door een platform te bieden dat speciaal ontworpen is om veilig en foutloos gevoelige informatie te verwerken. Als softwarepartner van onder andere arbodiensten, helpen wij hen aan een betrouwbare informatievoorziening.

Onze visie

Data moeten altijd juist en veilig zijn, zeker als het om gevoelige persoonsgegevens rondom arbo en HR gaat. newdays helpt dienstverleners binnen het HR-domein om veilig met andere systemen te koppelen en verleent inzicht, doordat zij altijd beschikken over actuele en juiste gegevens.

Het belang van een betrouwbaar koppelplatform voor arbodiensten en HR-domein

Arbodiensten en dienstverleners binnen het HR-domein krijgen dagelijks te maken met persoonsgegevens en vertrouwelijke informatie. Ze hebben deze gegevens nodig om hun werk goed te kunnen doen. Vaak is een deel van de data al beschikbaar vanuit andere systemen, maar moet deze handmatig worden overgenomen, of opnieuw worden gevraagd.

Een koppelplatform of HR-integratieplatform zorgt dat dit dagelijkse handwerk overbodig wordt, door informatie op te halen uit andere HR-systemen, automatisch op te splitsen in benodigde gegevens en deze te vertalen naar de juiste informatie voor jouw eigen systeem. Slimme code zorgt dat gegevens op de juiste plek belanden. Diverse checks zorgen dat de informatie foutloos is en dat altijd de meest actuele gegevens worden bewaard.

Een dergelijke koppeling is vaak bijzonder complex en tijdrovend om op te zetten én te onderhouden. newdays connect neemt dat werk uit handen. Ons multidisciplinaire team met onder andere ontwikkelaars, onze security officer en vakinhoudelijk specialisten, zorgt dat de meest gebruikte koppelingen altijd up to date, veilig en betrouwbaar zijn. Daarnaast is newdays zo gebouwd dat je zelf eenvoudig een koppeling naar een aangesloten systeem kan aanmaken.

Ons HR-integratieplatform zorgt daarmee dat eigen IT’ers kunnen focussen op andere uitdagingen, terwijl je medewerkers altijd inzage hebben in de juiste data om hun werkdag efficiënt in te richten.

30
Bestaande koppelingen

newdays voldoet aan 70% van de gevraagde koppelingen en blijft continu systemen toevoegen.

4
Weken doorlooptijd

Toch maatwerk nodig? In vier weken realiseren we een nieuwe koppeling, waarvan twee weken ontwikkeltijd.

3
Weken tot livegang

In drie weken sluit je een nieuwe klant aan binnen newdays. Gerekend vanaf de start, tot ingebruikname.

Meer weten over onze werkwijze?

Neem contact op met onze implementatieconsultant!

Kom jij ons team versterken?

Om ons platform de komende jaren nóg completer te maken, zoeken we altijd naar getalenteerde professionals.

Het team

Maak kennis met onze professionals

Een team van specialisten met een sterke IT-achtergrond en een hart voor HR.

Een product met trots ontwikkeld door:
PAQT - newdays