Koppelingstatus:
Prijzen

Abonnementen en prijzen.

Doorlopend & eenmalig

newdays connect

connect Core

Basis abonnement
Per werkgever
Jouw toegang tot het koppelplatform.

s-FTP

Op aanvraag
p/m
Beveiligde server verbinding.

Auditlog

Op aanvraag
p/m
Toegang tot datahistorie.

Probeer direct gratis uit

Geen demo, maar direct aan de slag! Maak gratis en vrijblijvend je eerste koppeling aan en ervaar zelf het gemak van ons HR-integratieplatform.

Aansluitkosten

Prijs per koppeling

Zelf aansluiten

€ 0
per werkgever

newdays sluit aan

€ 750
per werkgever

Een contract voor
3 jaar

Wat krijg je daarvoor?

Met een licentie op ons HR-integratieplatform sluit je zelfstandig jouw klanten aan op newdays connect. Je bepaalt per werkgever welke koppelingen voor hen relevant zijn en bent daarmee zelf de regisseur van jouw newdays omgeving.

We staan voor je klaar om vragen te beantwoorden van technische of praktische aard. Met SLA Basic, dat gratis is inbegrepen bij de basisprijs, nemen we jouw supportverzoeken binnen één werkdag in behandeling. Je dient deze bij voorkeur in per mail, maar tijdens kantooruren zijn we ook telefonisch te bereiken. Facturatie van supportvragen gebeurt op nacalculatie, aan de hand van een supporturen strippenkaart.

Wij staan voor een betrouwbaar en veilig platform. Daarom werken we continu aan het patchen, updaten en onderhouden van newdays connect. Wij zorgen dat het platform altijd perfect werkt. Hierdoor hoeft jouw IT-afdeling enkel te focussen op eigen interne processen, én op het aansluiten van nieuwe werkgevers.

Newdays connect heeft bijna 70% van de gevraagde koppelingen al standaard in het platform zitten. Wij zorgen dat deze koppelingen altijd blijven werken. Zijn er updates vanuit leveranciers, andere applicaties of jouw softwarepakket? Wij zorgen dat koppelingen up to date en onderhouden zijn.

Voor de hosting van newdays werken we samen met een van de beste hostingpartners in Nederland. We maken gebruik van cloud hosting via Kubernetes, een vooruitstrevende manier van hosting, waarbij we bijvoorbeeld automatisch op en af kunnen schalen wanneer er veel data tegelijk verwerkt moet worden. Hierdoor kunnen we maximale performance garanderen.

Meer weten over onze werkwijze?

Neem contact op met onze implementatieconsultant!