Koppelingstatus:

De kracht van koppelen: efficiënter werken met de juiste data

Met de juiste data werk je snel en efficiënt. Geen bedrijfsarts of HR-manager zal dat betwisten. Met goede data, die overzichtelijk wordt weergegeven, krijg je namelijk direct een bredere context en kun je eenvoudiger conclusies trekken over jouw case. Maar het is nogal eens een uitdaging om de juiste data te verzamelen en deze overzichtelijk weer te geven. Door verschillende databronnen te koppelen met jouw eigen platform, zorg je voor één betrouwbare bron van informatie. Mits dit veilig en gecontroleerd gebeurt.

Koppelingen worden volop gebruikt om gegevens automatisch over te zetten. Het voorkomt handmatig invoeren, met kans op fouten of het dubbel invoeren van gegevens tot gevolg. Wat het oplevert is up-to-date informatie en daarmee volop inzicht, waardoor collega’s minder vragen hoeven te stellen, minder zelf in hoeven te voeren en dus efficiënter hun werk kunnen doen.

De voordelen van koppelingen op een rij:

– Niet of minder handmatige invoer
– Meer tijd om klanten te helpen
– Altijd dezelfde informatie in meerdere systemen
– Altijd up-to-date gegevens
– Veiliger, omdat gegevens niet doorgestuurd hoeven worden

Zelf onderhouden van koppelingen

Een koppeling moet goed onderhouden worden om gegevens continu veilig over te kunnen zetten. Zeker wanneer het gaat over gevoelige persoonlijke informatie waar HR-afdelingen en arbodiensten mee te maken krijgen, is veiligheid en privacy van groot belang. IT-afdelingen besteden daarom vele uren aan het maken, onderhouden en controleren van koppelingen met interne en externe systemen.

De voordelen van een koppelplatform

newdays connect biedt alle gemakken van koppelingen, maar neemt het intensieve onderhoudswerk uit handen van de eigen IT-afdeling. Met het koppelplatform heb je namelijk direct toegang tot meer dan dertig koppelingen met bekende HR-systemen. Wij zorgen dat ze altijd veilig werken, door het onderhoud en alle updates te verzorgen. Hierdoor houdt je eigen IT-afdeling tijd over om nieuwe klanten aan te sluiten.

Daarbovenop hebben we newdays connect zo ontwikkeld, dat er vele (extra) checks plaatsvinden op de volledigheid, actualiteit en juistheid van alle overgezette gegevens. Daarmee zorgen we ervoor dat gebruikers altijd over de juiste gegevens beschikken en efficiënt kunnen werken.