Koppelingstatus:

Veiligheid en kwaliteit

newdays wordt continu ontwikkeld met veiligheid als topprioriteit, waarbij we zorgen voor optimale beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Op deze pagina vind je alle essentiële documenten en informatie over hoe we samen een veilige en hoogwaardige omgeving borgen. Heb je vragen hierover, neem dan contact met ons op.
NEN 27001 certified
NEN 9001 certified
NEN 7510 certified
ISAE goud

ISO 9001

ISO 9001 is de norm voor kwaliteitsmanagement en we hebben onze belangrijke processen vastgelegd om optimale dienstverleningskwaliteit te garanderen. Bekijk ons certificaat via de volgende link: ISO 9001 newdays.

ISAE 3402 Type 1 verklaring

Tijdens de audits voor het ISAE 3402 type I-rapport wordt er gekeken naar de bedrijfsprocessen. Hoe zorgen we ervoor dat de beveiliging gewaarborgd is in alles wat we doen? Het betreft echter niet alleen informatiebeveiliging, maar de verklaring gaat ook in op bedrijfscontinuïteit, mensen, techniek en processen.

Voor het verkrijgen van ons assurance rapport vragen wij om ons een getekende NDA toe te sturen. Neem contact op via support@newdays.nl om de documentatie hiervoor aan te vragen.

ISO 27001

ISO 27001 geldt als de wereldwijd erkende standaard voor informatiebeveiliging. Door expliciet vast te leggen hoe we bij newdays de veiligheid van informatie waarborgen, zorgen we voor optimale veiligheid. Bekijk ons certificaat via de volgende link: ISO 27001 newdays.

NEN 7510

In de gezondheidszorg hanteert men vertrouwelijke (medische) informatie, waarbij het waarborgen van informatiebeveiliging van essentieel belang is. De NEN 7510 fungeert als de standaard die de privacy van gevoelige gegevens waarborgt. Bekijk ons certificaat via de volgende link: NEN 7510 newdays.

De Verklaring van Toepasselijkheid

De Verklaring van Toepasselijkheid (VvT) is een essentieel document binnen de bedrijfsvoering van newdays. Deze verklaring vormt een cruciaal onderdeel van ons informatiebeveiligingsbeleid en draagt bij aan het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van onze gegevens en systemen. De VvT beschrijft het toepassingsgebied en de reikwijdte van het informatiebeveiligings–systeem. Bekijk onze VvT voor ISO 27001 via de link: VvT ISO 27001 newdays. En bekijk onze VvT voor NEN 7510 via de volgende link: VvT NEN 7510 newdays.

Pentest en vulnerability scan

Met de Pentest en vulnerability scan wordt onderzocht hoe het ervoor staat met de veiligheid van newdays en de mogelijke impact van een hack. Bij het releasen van een nieuwe versie worden onderdelen van de applicatie automatisch getest met PHPUnit en/of Jest, Dusk en andere technieken om het correct functioneren van de applicatie automatisch te controleren. Het rapport van de Pentest en vulnerability scan bekijk je via de volgende link: Pentest en vulnerability scan newdays.

Privacy statement & Algemene voorwaarden

In de privacyverklaring verschaffen wij een gedetailleerde uitleg omtrent onze omgang met persoonsgegevens. Hierbij benoemen wij niet alleen welke gegevens wij verzamelen, maar ook de doeleinden waarvoor wij deze verzamelen. In de Algemene Voorwaarden worden de wederzijdse regels uiteengezet. Welke rechten heb je wanneer je een product of dienst bij ons afneemt? Wat kun je van ons verwachten en wat kunnen wij van jou verwachten? Bekijk de privacyverklaring via de link: Privacy verklaring newdays. En bekijk de algemene voorwaarden via de volgende link: Algemene voorwaarden newdays.

Safety & Quality sheet

De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de software die wij leveren, is een van de belangrijkste
pijlers van newdays. In de Safety & Quality sheet lichten we toe hoe we deze zaken borgen. We hanteren het BIVmodel dat staat voor: Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid. Bekijk de sheet via de link: Safety & Quality sheet newdays.

Meer weten over veiligheid en kwaliteit bij newdays?

Neem contact met ons op!