Koppelingstatus:
Verzuim

Grip op verzuim met newdays

Breng je medewerkers in de lead en krijg als organisatie grip op verzuim. Ook als dit géén medische oorzaak heeft. Met newdays zet je reactief verzuimbeleid om in proactief.

Jouw uitdagingen

Als HR-manager werk je in allerlei systemen met medewerkersgegevens over diverse afdelingen, leidinggevenden, teamleden, externen en ex-medewerkers. Het verzamelen van die gegevens gaat stroperig, rapportages zijn complex en verouderd. En IT-support kan door drukte onvoldoende helpen.
 
Juist terwijl je focus wilt op het welzijn van de medewerkers, ben je veel tijd kwijt aan administratie en versnipperde data.
 
Secuur omgaan met gevoelige data en ook nog efficiënt werken gaan daardoor lastig samen. Je weet daarbovenop heel goed hoe HR collega’s én medewerkers worstelen met huidige HR-systemen. En hen ontlasten lukt maar niet.

Huidige oplossingen schieten tekort

Veel verzuimsoftware bestaat uit het afwerken van rigide workflows. Het is meer een takensysteem dat slechts in één richting kan worden doorlopen. Taak, voor taak. En met veel dubbel invoerwerk.

Huidige verzuimsoftware is gesloten. De arbodienst kan er niet bij. En medische medewerkersgegevens opslaan in het ERP-systeem, dat is gewoon onveilig.

Met newdays van controleren naar 'in control'

Omdat newdays verzuim begint bij de basis, de data, zijn alle andere functionaliteiten per definitie logisch ingericht. Geen workarounds, maar juist samenwerking tussen alle onderdelen.

Medewerkers, werkgevers en (medisch) professionals werken altijd en overal met een toegankelijke, uniforme en gebruiksvriendelijke applicatie. Daarmee kan verzuim niet alleen worden begeleid, maar zelfs voorkomen.

Verzuimsoftware die niet bestaat uit formulieren met open tekstvelden, maar slimme vragen & workflows die zorgen voor waardevolle data. Software die niet als IT aanvoelt, maar is gebouwd voor de eindgebruiker.

Automatische taken eindelijk in eigen beheer

Automatische takensets vul je aan met eigen, menselijke handelingen. Toch even dat bloemetje versturen aan die ene medewerker? Je voegt het eenvoudig toe.

De takensets zijn volledig configureerbaar in te richten per groep en soort verzuim, of verlof. Hiermee heb je het complete proces en de flow op maat beschikbaar.
Screenshot dossier - taken

Standaardformulieren geautomatiseerd

Standaardformulieren, zoals die van het UWV, genereer je automatisch met bekende gegevens. Je vult ze vervolgens aan, creëert het PDF en ondertekent online.

Zo leidt een actieplan ook echt tot actie, in plaats van administratie.

Rapportages met verstand van verzuim

Rapportages met de gewenste data over verzuim. Filter op een werkgever of een leidinggevende zodat je altijd het meest relevante dashboard voor handen hebt.

Maak de cirkel rond

Naast newdays verzuim, is newdays met connect dé koppelpartner voor arbodiensten en het HR-domein.

newdays connect koppelt newdays verzuim aan andere HR-systemen en wisselt data veilig en gecontroleerd uit.

Wat klanten
over ons
zeggen

paraDIGMA groep B.V - partner - verzuim - arbodienst
newdays subtract
Martijn van Merrienboer

De software van newdays is in samenwerking met partners uit de praktijk ontworpen en gebouwd – dat merk je direct. 

IT innovatiemanager

Vraag de brochure aan van newdays verzuim

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van newdays verzuim? Vraag dan direct de brochure aan.

Contact
Formulier

Liever persoonlijk contact? Vul het formulier in, dan spreken we elkaar snel.