Koppelingstatus:

De wereld van koppelen begrijpelijk en inzichtelijk maken

Zoals we al vaker schreven, het voordeel van het hebben van een koppelplatform begint bij inzicht en controle. Je hebt één plek waar al je systemen bij elkaar komen. Je ziet bijna letterlijk de data van het ene naar het andere systeem gaan (en andersom).

Als newdays vinden we daarom dat een intuïtief koppelplatform gebouwd moet zijn voor de eindgebruiker. Allerlei losse maatwerkkoppelingen, vaak gebouwd door een koppelspecialist, zorgen er onder andere voor dat je geen overzicht hebt. Als er ergens iets niet goed gaat, hoe weet je dan waar je moet beginnen?

Je wilt als eindgebruiker begrijpen hoe het volledige ‘netwerk’ aan gekoppelde systemen ervoor staat, zonder iedere keer te moeten terugvallen op diezelfde externe specialist of een dure consultant.

Een statuspagina voor meer inzicht en transparantie

Groot voordeel: als je alle gekoppelde systemen op één plek bij elkaar hebt, betekent dat ook dat de monitoring en support vanuit die locatie plaatsvindt. Zo ook bij newdays connect. En mocht er dan toch iets misgaan, heb je ook maar één partij nodig voor hulp.

Om die belofte kracht bij te zetten, hebben we een statuspagina online beschikbaar gesteld met daarin inzicht in alle koppelingen en bijbehorende status.

Deze is voor iedereen toegankelijk op status.newdays.nl

Zo begrijpt iedereen, zonder tussenkomst van specialisten of externen, hoe het systeem met alle koppelingen er in real-time voorstaat.

Consultant legt uit

Dit is hoe het werkt:
Van de laatste 90 dagen zie je het percentage met uptime van alle koppelingen samen, maar ook los per koppeling. Daarnaast is er een historie van eventuele incidenten in diezelfde periode. We monitoren automatisch en in real-time de status van onze belangrijkste API’s.

Je kunt je erop abonneren zodat je geïnformeerd blijft per mail, maar ook via Slack of een RSS-feed.

Daarmee bieden we als newdays connect niet alleen transparantie en inzicht in de performance van ons koppelplatform, maar ook doen dat ook in een begrijpelijk overzicht. En daar heb je zelf de volledige controle over.

En er kan nog zo veel meer…

We zijn nog lang niet klaar, ook wij blijven ons doorontwikkelen. Dat geldt voor deze status pagina, maar ook veel andere zaken die we beter inzichtelijk willen maken. Zie bijvoorbeeld ons artikel over hoe we een koppeling van a tot z voorbereiden. En we staan uiteraard open voor andere suggesties en ideeën. Zo maken we samen de wereld van koppelingen nog begrijpelijker en inzichtelijk.

Meer weten over newdays? Download de brochure.